Community of Practice

Uitnodiging webinar warmtebedrijven en waterbeheerders: sessie 1. Het speelveld. 

Netwerk Aquathermie en Stichting Warmtenetwerk slaan de handen ineen voor een driedelige Webinar-reeks! De reeks staat in het teken van het samenbrengen van de werelden van de warmtebedrijven en waterbeheerders. Tijdens deze eerste sessie gaat NAT in gesprek met vertegenwoordigers van beide werelden en brengen we het speelveld in kaart.
Aanmelden:                  info@aquathermie.nl
Datum en tijdstip:       di 16 juni 10.00– 11.00 uur
Link:                               Wordt toegestuurd na aanmelding, geen applicatie nodig.
 


Doel

De community of practice aquathermie verbindt organisaties die bezig zijn met de toepassing van aquathermie. Van geïnteresseerden en beginners tot ervaringsdeskundigen en specialisten, iedereen is welkom. Tijdens de bijeenkomsten ontmoet je collega’s die ook bezig zijn met de realisatie van aquathermie, je wisselt kennis en ervaringen uit en wordt geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen. Alles draait om kennisdeling: het leren van elkaars praktijkervaringen. Deze kennis benutten we ook voor het aanscherpen en invullen van onze onderzoeksagenda.
 

Voor wie?

De community of practice bestaat uit de hele keten van actoren die bezig is aquathermie in praktijk te brengen: gemeenten, waterbeheerders, drinkwaterbedrijven, netbeheerders, warmtebedrijven, burgerinitiatieven, etc. De community is er voor en door de leden. Dit betekent dat het aan de leden is om bijeenkomsten te initiëren. Vanuit een behoefte om iets te delen of vanuit de behoefte om iets te leren. NAT coördineert de jaarkalender van de community of practice, jaagt aan en faciliteert bij de praktische organisatie.

Wil jij ook graag eens een bijeenkomst met de community of practice initiëren? Of moet de community of practice echt eens bij jouw organisatie/project op bezoek komen? Laat het ons weten! 
 

Aanmelden

Mis nooit meer een bijeenkomst van de community of practice aquathermie! Meld je aan via ons contactformulier. Je ontvangt dan van ons standaard de uitnodigingen en verslagen van alle bijeenkomsten.

 

Presentaties en verslagen

Cookie settings