Community of Practice

 

Uitnodiging webinar 'TEA in de praktijk '

Datum: dinsdag 11 mei 2021
Tijdstip: 13:00 - 14:30 uur
Locatie: online 

Op dinsdag 11 mei 2021 organiseren we een webinar over thermische energie uit afvalwater (TEA) in de praktijk. In dit webinar lichten onze partner Syntraal en woonstichting de Key twee praktijkcases toe: Oldenzaal en Buikslotermeer. Ze geven inzicht in welk proces wordt doorlopen, wat zij (tot nu toe) hebben geleerd en welke uitdagingen hun nog te wachten staan. Voor beide casussen is ruimte gereserveerd om vragen te stellen.

Programma:
- Opening door Rowan Benning, verbinder praktijk Netwerk Aquathermie
- Case Buikslotermeer (Amsterdam) door Jeroen Rademaker van woonstichting de Key 
- Case Oldenzaal door Barry Meddeler van Syntraal

Ben jij nieuwsgierig naar de praktijkervaringen op het gebied van Thermische Energie uit Afvalwater? Schrijf je dan nu in via het inschrijfformulier

 

Doel van de Community of Practice

De community of practice aquathermie verbindt organisaties die bezig zijn met de toepassing van aquathermie. Van geïnteresseerden en beginners tot ervaringsdeskundigen en specialisten, iedereen is welkom. Tijdens de bijeenkomsten ontmoet je collega’s die ook bezig zijn met de realisatie van aquathermie, je wisselt kennis en ervaringen uit en wordt geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen. Alles draait om kennisdeling: het leren van elkaars praktijkervaringen. Deze kennis benutten we ook voor het aanscherpen en invullen van onze onderzoeksagenda.

Voor wie?

De community of practice bestaat uit de hele keten van actoren die bezig is aquathermie in praktijk te brengen: gemeenten, waterbeheerders, drinkwaterbedrijven, netbeheerders, warmtebedrijven, burgerinitiatieven, etc. De community is er voor en door de leden. Dit betekent dat het aan de leden is om bijeenkomsten te initiëren. Vanuit een behoefte om iets te delen of vanuit de behoefte om iets te leren. NAT coördineert de jaarkalender van de community of practice, jaagt aan en faciliteert bij de praktische organisatie.

Wil jij ook graag eens een bijeenkomst met de community of practice initiëren? Of moet de community of practice echt eens bij jouw organisatie/project op bezoek komen? Laat het ons weten! 
 

Aanmelden

Mis nooit meer een bijeenkomst van de community of practice aquathermie! Meld je aan via ons contactformulier. Je ontvangt dan van ons standaard de uitnodigingen en verslagen van alle bijeenkomsten.

 

Presentaties en verslagen

Cookie-instellingen