Community of Practice

Save the date! COP 1 april te Heeg

Save the date voor onze volgende community of practice aquathermie. 
Wanneer: woensdag 1 april 2020
Locatie: Heeg, Friesland
Tijdstip: 10.00 – 15.00 uur
Tijdens deze CoP staat het thema financiering centraal.
Burgerinitiatief 'Warm Heeg' wil het dorp Heeg verwarmen met warmte uit het Heegermeer. Hoe krijgen ze het project financieel van de grond? Het financieringsvraagstuk van aquathermie projecten komt uiteraard ook in breder perspectief aan bod vanuit diverse stakeholders.
Uitnodiging en het exacte programma volgen, maar reserveer deze datum alvast in je agenda!

 

Doel

De community of practice aquathermie verbindt organisaties die bezig zijn met de toepassing van aquathermie. Van geïnteresseerden en beginners tot ervaringsdeskundigen en specialisten, iedereen is welkom. Tijdens de bijeenkomsten ontmoet je collega’s die ook bezig zijn met de realisatie van aquathermie, je wisselt kennis en ervaringen uit en wordt geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen. Alles draait om kennisdeling: het leren van elkaars praktijkervaringen. Deze kennis benutten we ook voor het aanscherpen en invullen van onze onderzoeksagenda.
 

Voor wie?

De community of practice bestaat uit de hele keten van actoren die bezig is aquathermie in praktijk te brengen: gemeenten, waterbeheerders, drinkwaterbedrijven, netbeheerders, warmtebedrijven, burgerinitiatieven, etc. De community is er voor en door de leden. Dit betekent dat het aan de leden is om bijeenkomsten te initiëren. Vanuit een behoefte om iets te delen of vanuit de behoefte om iets te leren. NAT coördineert de jaarkalender van de community of practice, jaagt aan en faciliteert bij de praktische organisatie.

Wil jij ook graag eens een bijeenkomst met de community of practice initiëren? Of moet de community of practice echt eens bij jouw organisatie/project op bezoek komen? Laat het ons weten! 
 

Aanmelden

Mis nooit meer een bijeenkomst van de community of practice aquathermie! Meld je aan via ons contactformulier. Je ontvangt dan van ons standaard de uitnodigingen en verslagen van alle bijeenkomsten.

 

Presentaties en verslagen