Webinar: CO2-certificaten voor financiering aquathermieprojecten | 28 januari 2021

Treja Akkerman 01-02-2021
1499 keer bekeken

Op 28 januari nam Simon Bos, consultant energietransitie bij Syntraal, het netwerk mee in 'CO2-certificaten voor financiering aquathermieprojecten'. De opname van dit webinar, de presentatie van Simon en de antwoorden op de gestelde vragen vind je onderaan deze pagina.

Onze netwerkpartij Syntraal heeft binnen de SNK (Stichting Nationale Koolstofmarkt) een methodedocument opgesteld waarmee aquathermieprojecten in aanmerking kunnen komen voor CO2-certificaten (ook wel CO2-emissierechten). Simon Bos, consultant energietransitie bij Syntraal, neemt ons mee in dit interessante onderwerp. Simon gaat tijdens het webinar in op het doel en de werkwijze van de SNK.

Vervolgens wordt ingezoomd op het Methodedocument Aquathermie en hoe certificering kan bijdragen aan de financiering van aquathermieprojecten. Na afloop van dit webinar weet je meer over de vrije koolstofmarkt in Nederland en waar je project aan moet voldoen om kans te maken op CO2-certificering.

Meer achtergrondinformatie lees je in het nieuwsbericht Syntraal realiseert goedgekeurd methodedocument voor aquathermie

Afbeeldingen

Opname van het webinar CO2-certificaten voor financiering aquathermieprojecten

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen