Drie succesvolle NAT-webinars zijn nu terug te kijken

27-06-2023 301 keer bekeken

Junimaand = Kennisdelingsmaand! In samenwerking met Amsterdam International Water Week, STOWA, Warmte uit Water, Deltares, IF Technology en Techniplan presenteerden wij zeer uiteenlopende aquathermie-onderwerpen.  De drie NAT-webinars van deze maand kun je nu terugkijken.

  • Aquathermal energy and 5th generation district heat and cold
    Deze Engelstalige webinar gaat over de vijfde generatie warmtenetten. Na een korte introductie over wat een vijfde generatie warmtenet is, wordt ingezoomd wordt op het project Clyde Gateway in Schotland.
  • Aquathermie van A tot Z – lancering nieuwe handreiking
    Met de handreiking maken we beschikbare tools en kennis over aquathermie voor iedereen gemakkelijk toegankelijk. In dit webinar laten we zien hoe de handreiking is opgebouwd aan de hand van de fases in een aquathermieproject en verdiepende thema’s: techniek, financieel, stakeholders, juridisch en impact op omgeving. We laten ook zien hoe je de handreiking gebruikt en voor wie het interessant is.
  • Aquathermie? Goed idee, maar wat kost mij dat?
    In dit webinar gaan we in op voorbeeldberekeningen die de kosten van aquathermie inzichtelijk maken. We nemen je mee door de excel-rekensheet, zodat je zelf een kostenberekening van aquathermie kunt maken. De sheet is ontwikkeld in een Warming-UP onderzoek, waarin veel partijen vanuit verschillende invalshoeken hebben samengewerkt. 

Alle NAT webinars ontsluiten we via onze pagina Comunity of Practice. Je navigeert daar gemakkelijk naar het webinar van je keuze. De drie webinars van deze maand staan bovenaan, de opnames van alle andere NAT-webinars vind je lager op de pagina.
 

Cookie-instellingen