Toekomstbeeld aquathermie en bodemenergie

23-01-2023 230 keer bekeken

Welke ontwikkelingen zien we voor de sectoren bodemenergie en aquathermie? Welke uitdagingen kunnen bodemenergie en aquathermie gezamenlijk aanpakken? Hoe kunnen de netwerken van aquathermie en bodemenergie elkaar versterken? Deelnemers aan het Congres Bodemenergie bogen zich samen over deze vragen.

In 2023 gaan Netwerk Aquathermie en Bodemenergie Nederland meer samenwerken en onderzoeken wat de behoeften zijn voor sectorvertegenwoordiging bij aquathermiebedrijven. Voor de periode vanaf 2024 wordt onderzocht op welke manier samenwerking en borging van het Netwerk Aquathermie georganiseerd kan worden met Bodemenergie Nederland, zodat het netwerk ook in de toekomst kan blijven doorwerken aan de ontwikkeling van aquathermie.

Om de eerste beelden in het netwerk van Bodemenergie Nederland op te halen hebben Henk Looijen en Jeroen de Bruin van NAT een sessie georganiseerd op het Congres Bodemenergie. Benieuwd naar de opbrengst? Lees dan verder voor het sessieverslag op de website van Bodemenergie Nederland.

Cookie-instellingen