Doe ook mee met de Open Energiedag op 17 september

25-08-2022 284 keer bekeken

Ruim 40 duurzame energieprojecten hebben zich al aangemeld voor de Open Energiedag. Een groot publiek maakt dan kennis met duurzame energieprojecten in de eigen omgeving. De dag kan nog wel wat warmte en kou uit water gebruiken. Een mooie kans om je aquathermieproject te laten zien.

Er is een schat aan mooie bodemenergieprojecten in Nederland. En er komen steeds meer best case practices van warmte- en koudeopslag in de bodem bij. Die concrete voorbeelden zijn voor het grote publiek vaak niet zichtbaar en dat is jammer. Tastbare voorbeelden inspireren bedrijven, consumenten en lokale overheden. De Open Energiedag speelt hierop in, duurzame energieprojecten in het hele land worden opengesteld voor een zo breed mogelijk publiek. Een mooie kans!
 

Initiatief

De Open Energiedag wordt georganiseerd door Daar Krijg Je Energie Van, een initiatief van De Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE), samen met vijf branche-organisaties: NWEA (windenergie), Holland Solar (zonne-energie), EnergieSamen (energiecoöperaties), Vereniging Warmtepompen en Branchevereniging Bodemenergie.
 

Doe ook mee!

Heb je jouw aquathermieproject al aangemeld? Je kunt bijvoorbeeld denken aan een rondleiding of een bezoek aan de technische ruimte en zo een groot publiek kennis laten maken met aquathermie.

Meer lezen en je project aanmelden voor de Open Energiedag op 17 september

Cookie-instellingen