NAT festival nu terug te kijken

19-05-2022 483 keer bekeken

Het NAT festival ‘Aquathermie stroomt door!’ op 12 mei in het LEF Future Center bij Rijkswaterstaat in Utrecht was een groot succes. Tijdens het festival is de Green Deal Aquathermie officieel afgerond en is gekeken naar de toekomst van het Netwerk Aquathermie. Alle opnames zijn nu terug te kijken.

Hybride festival

Fysieke - en online deelnemers hebben er met elkaar een hele mooie dag van gemaakt. Een dag vol inspirerende sprekers, interactieve deelsessies en mooie ontmoetingen in het teken van de afronding van de Green Deal Aquathermie en de toekomst van het Netwerk Aquathermie. Er werd zichtbaar genoten van de fysieke ontmoeting en goed gebruik gemaakt van de ruime gelegenheid tot netwerken. Fysieke en online deelnemers kwamen heel mooi samen tijdens ideeënuitwisseling in de deelsessies.
 

Blik op de toekomst

Het festival bood een vol programma met veel inspirerende sprekers, interactieve deelsessies en een video waarin het NAT-team zichzelf voorstelt. Tijdens de opening is heel mooi ingegaan op de afronding van de Green Deal en de blik op de toekomst waarbij een infographic met de ambities voor de komende jaren is gedeeld met Sandor Gaastra. De opening, paneldiscussie, pitches en presentaties waren een succes.
 

Opnames terugkijken

  • Alle opnames van het plenaire programma en van de verschillende deelsessies zijn gepubliceerd op de festivalwebsite waar je nu alles kunt terugkijken.
  • Lees hier het persbericht over de terugblik en vooruitblik van Netwerk Aquathermie

 Aquathermie stroomt door!
 

Cookie-instellingen