NAT Festival op donderdag 12 mei 2022 - Samen aquathermie verder brengen

20-01-2022 702 keer bekeken

Tijdens het NAT Festival staan we stil bij wat er de afgelopen drie jaar is bereikt op het gebied van kennisontwikkeling, kennisdeling en praktijk van aquathermie. We vieren het eind van de Green Deal Aquathermie en we kijken naar de toekomst van aquathermie in de warmtetransitie.

Op 14 mei 2019 ondertekenden 20 partijen de Green Deal Aquathermie met als doel de mogelijkheden van aquathermie te verkennen en zo een versnelling in de warmtetransitie te bewerkstelligen. Aan alle goede dingen komt een eind, zo ook aan deze Green Deal.
 

Veel geleerd en een mooie toekomst

Op 12 mei 2022 vieren we tijdens het NAT Festival het eind van de Green Deal Aquathermie en kijken we naar de toekomst. We staan stil bij wat er de afgelopen drie jaar is bereikt op het gebied van kennisontwikkeling, kennisdeling en praktijk van aquathermie. En we kijken via NAT 2.0 naar de toekomst van aquathermie in de warmtetransitie. We verwachten een mooie toekomst, mede omdat onze nieuwe regering gaat inzetten op aquathermie als duurzame energiebron.

De voorbereidingen voor een programma met interessante sprekers, workshops en voldoende mogelijkheid om elkaar te ontmoeten zijn in volle gang. Binnenkort volgt meer informatie over het programma en hoe je je kunt aanmelden. Houd onze website en socials hiervoor in de gaten.


Het evenement is zowel fysiek (beperkte capaciteit) als online bij te wonen. 
Locatie: Lef Future Center, Rijkswaterstaat, Utrecht
Tijdstip: 10:00 – 17:00

NAT Festival op donderdag 12 mei – zet het alvast in je agenda!

Cookie-instellingen