Balance gaat NAT

19-10-2020 1256 keer bekeken

Balance is op 1 oktober als partij toegetreden tot het Netwerk Aquathermie. We zijn blij dat de adviseurs van Balance Energietransitie hun kennis en praktijkervaringen van de ontwikkeling en haalbaarheid van warmteprojecten met het netwerk willen delen.

Een breed, divers en uitbreidend netwerk is belangrijk voor aquathermie en de inzet van Balance draagt bij aan de realisatie van de doelen van de Green Deal Aquathermie. 

Balance is een adviesbureau met een actief netwerk in de energiesector. Hierdoor heeft het bureau onder andere kennis opgebouwd over de financiering van aquathermieprojecten. De bijdrage van Balance aan de Green Deal Aquathermie richt zich onder meer op het vergroten van het inzicht van tariefstructuren, onderdeel 4.7 van de kennis- en onderzoekagenda aquathermie. Balance deelt daarnaast kennis van het ontwikkelingsproces van warmteprojecten.
 

Kennis toevoegen aan ontwikkeling warmteprojecten

Warmteprojecten hebben een lang ontwikkeltraject en juist daar voegt Balance kennis toe. Goede afspraken  en samenwerking tussen de betrokken partijen zijn vanaf de start van groot belang. Die samenwerking vraagt om onderling begrip en vertrouwen: verbinding. Balance denkt en werkt mee tijdens alle fasen van dit ontwikkeltraject. Dat gebeurt op strategisch niveau, bij het zoeken naar verbinding tussen alle betrokkenen, het zien en benutten van kansen.
 

Algemene info over Balance

Balance denkt en werkt mee tijdens alle fasen van de energietransitie. De adviseurs van Balance denken strategisch mee, zoeken verbinding tussen alle betrokken, zien kansen en weten hoe je die kunt benutten en zorgen voor versnelling van je project. Met hun actieve netwerk in de energiesector en verschillende rollen bij verschillende organisaties hebben ze een breed referentiekader. Het team Energietransitie ontwikkelt kennis en tools die energieprocessen versnellen. De professionals van Balance combineren vindingrijkheid en integraal denken voor duurzaam resultaat. Ze werken voor projecten in de infrastructuur, gebiedsontwikkeling en de energiesector. 

Bekijk het filmpje waarin Balance zichzelf voorstelt aan NAT
Meer informatie over Balance

 

Cookie-instellingen