Aanvraag warmtevoucher mogelijk t/m 31 augustus

21-07-2020 494 keer bekeken

Gemeenten, MKB’s en andere organisaties en initiatieven kunnen een aanvraag indienen voor de financiering van een haalbaarheidsstudie voor het onderzoek naar duurzame warmteleveringssystemen in het INTERREG VA-project Task Force Warmtetransitie.

Het project biedt de mogelijkheid om naast de inhoudelijke ondersteuning door de Taskforce Warmtetransitie ook een haalbaarheidsstudie te subsidiëren.

Het financieringsprogramma heeft de doelstelling om met de hulp van experts een antwoord te vinden op de specifieke vragen op het gebied van warmtenetwerken in het INTERREG-programmagebied. Met de uitvoering van een haalbaarheidsstudie kunnen de kansen en mogelijkheden voor de exploitatie van duurzame warmte in kaart worden gebracht. Heeft u een concreet project op het gebied van duurzame warmte en wilt u een haalbaarheidsstudie laten uitvoeren? Dan kunt u hier een “warmtevoucher” aanvragen voor de ondersteuning en subsidiëring van uw project. Lees het volldige persbericht van de Taskforce Warmtetransitie

Cookie-instellingen