NAT verwelkomt vijf nieuwe partners

09-07-2020 798 keer bekeken

In de eerste helft van 2020 hebben vijf nieuwe partners zich aangesloten bij NAT. We heten Eteck, Indurio, Ekwadraat, VHGM, en NNTS van harte welkom.

Eteck

Eteck exploiteert meer dan 200 projecten in de woningbouw, utiliteit en retail met in totaal bijna 35.000 (woning equivalente) aansluitingen. Naast het verzorgen van langjarige energie exploitaties, is Eteck ook actief als ontwikkelaar en in het technisch realiseren van warmte en/of koude opwek installaties.
 

Indurio

Indurio biedt producten en diensten aan voor het toepassen van TEO, evenals op het gebied van riothermie, riometrie en hemelwaterafvoer. Zij stellen hun kennis en ervaring in het adviseren en realiseren van aquathermieprojecten beschikbaar voor het slagen van de Green Deal.
 

Ekwadraat

Ekwadraat is een onafhankelijk energieadviesbureau dat gespecialiseerd is in duurzame energie, energiebesparing en transitiemanagement. Hoe de kennis en ervaring van Ekwadraat ingezet gaat worden, wordt nader besproken.
 

Van Harlingen Grondwater Management (VHGM)

VHGM is een praktijkgericht adviesbureau dat zich momenteel bezighoudt op het vlak van drie werkgebieden, namelijk bodemenergie, geothermie en bemalingen. VHGM draagt bij aan de Green Deal door het delen van kennis en ervaring van uitgevoerde projecten, het uitwisselen van ideeën, innovaties en eventueel studies met betrekking tot effectenberekeningen, haalbaarheid en ontwerp. Daarnaast zal zij waar mogelijk bijdragen aan presentaties en workshops.
 

No Nonsense Technical Solutions (NNTS)

NNTS is een jong ingenieursbureau en stelt zich als doel een bijdrage te leveren aan de energietransitie en helpt daarom zowel overheidsinstellingen (gemeentes, provincies) als bedrijven bij het vinden van duurzame oplossingen om de klimaatdoelen te bereiken. NNTS draagt bij aan de Green Deal door onder meer het uitwisselen van opgedane kennis en informatie en het onderzoek doen naar andere duurzame energievormen gerelateerd aan aquathermie.

Naast deze vijf nieuwe partners hebben we in juni ook een nieuwe partij welkom geheten. Netwerk Aquathermie heeft nu 21 partijen en 28 partners. 

 

Cookie-instellingen