UITNODIGING: 12 mei - Webinar Aquathermie Meervoudig Investeren

09-04-2020 1265 keer bekeken

Meld je nu aan voor ons webinar over meervoudig investeren! AT Osborne neemt ons mee in het opbouwen en ontrafelen van de businesscase voor je aquathermie project.

Op 12 mei laat Jurgen van der Heijden (AT Osborne) zien hoe je de business case van aquathermie kunt opbouwen tot een interessant meervoudig geheel. Ook laat hij zien hoe je deze weer kunt ontrafelen tot onderdelen die te volgen zijn door investeerders en financiers, publiek en privaat. 

Meld je aan via info@aquathermie.nl 

Aquathermie levert meer dan alleen warmte. Het maakt de business case van tal van andere maatschappelijke en economische activiteiten beter. Bekend is de afkoeling van oppervlaktewater waardoor de kosten kunnen dalen om de waterkwaliteit goed te houden. Ander voorbeeld is dat aquathermie gebruik kan maken van pompen voor peilbeheer. Vaak is de investering daarvan al lang geleden afgeschreven en nu krijgen zij opeens een extra economische functie. Als je verder kijkt, heeft aquathermie nog veel meer positieve invloed, bijvoorbeeld op de business case van WKO en van warmtenetten. Als bewoners zo’n warmtenet mee gaan exploiteren, dan heeft dat weer positieve invloed op hun welvaart en op het huishoudboekje van de gemeente.

Meer informatie? Bekijk de uitnodiging.

Cookie-instellingen